Това, че и съвременната козметология не минава без използването на морска

...
Това, че и съвременната козметология не минава без използването на морска
Коментари Харесай

Мислех, че приятелката ми се шегува, докато не опитах и аз-Морска сол и мед за подмладяване на лицето

Това, че и актуалната козметология не минава без потреблението на морска сол, която се употребява от хилядолетия значи доста за качествата на този наличен артикул, който взема решение проблемите на кожата на лицето и тялото, и затова неслучайно е включен в състава на маски, кремове, тоници, лосиони и ексфолианти като една от главните съставки. Но, като се има поради актуалната козметология, ние не значиме единствено професионалната грижа за кожата. В дома си можете да употребявате и морска сол за лицето и тялото си не по-малко сполучливо от експертите.

Полупрозрачните кристали съдържат натрий, желязо, калий, сяра и бром. С други думи, хранене на кафези, обогатяване с О2, нов клетъчен напредък, отбрана против инфекции, произвеждане на меланин и анти-ейджинг. Възможно ли е да се получи подобен резултат с една морска сол? ДА, особено ако се миете със солена вода .

Маски с морска сол

Изглаждане и стягане на кожата

1 супена лъжица заквасена сметана, половината на нея кисело мляко и 1 ч. л. течен мед се смесват до гладкост. Добавя се 1 ч.л. морска сол. Нанесете за 15 маинути, изплакнете, нанесете хидратиращ крем.

При първи признаци на повяхване на кожата. Смесете 1 ч.

л. стрита морска сол с 1 супена лъжица зехтин и 2 ч.л. течен мед. Нанесете за 15 минути, изплакнете с топла вода, нанесете подхранващ крем .

Подхранваща маска с морска сол . Разбийте жълтък с 1 супена лъжица грис. Добавя се 1 ч.л. морска сол и течен мед.

Почистваща маска с морска сол . Равни количества морска сол и сода се комбинират с ксело мляко в гъста каша. Нанасят се върху почистено лице за 10 минути в областта на струпване на черни точки. Измийте и използвайте подхранващ крем.

Използвайте маските не повече от два пъти седмично, за да се отървете от външните признаци на стареене и повяхване на кожата. Но с цел да извършите резултата още по-бърз и по-видим, повторете измиването на лицето със солена вода.

Как да се мием със солена вода

Солената вода за лицето ще донесе не една изгода, в случай че подготвите разтвора вярно. За да извършите това, разредете 0,5 ч. л. (за естествен и смесен тип) или 1 ч.л. (за лоен тип) морска сол в чаша топла вода. Мийте с прясно подготвен разтвор два пъти на ден. Избършете лицето си с забрадка и нанесете подхранващ крем.

Повторете процедурата за три седмици, направете отмора от 30 дни. Сравнително кратък курс за подмладяване на кожата и е ефикасен при всяка възраст. Свежестта и подмладяването са обезпечени.

За страдание, такива средства са противопоказани за доста сензитивна и суха кожа на лицето и при съществуване на рани или раздразнения. Що се отнася до другите случаи, морската сол за кожата ще се трансформира в незаместим инструмент в битката с признаците на стареене.

Инфо: 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР